“HUGUET DIMI$$IÓ”, al Consell de Menorca, 23/04/2012

Un grup de persones ha protestat durant el Ple del Consell de Menorca, demanant la dimissió del conseller d’ordenació del territori, Cristóbal Huguet, pels següents motius:

1.Per mentir repetidament a la ciutadania a través dels mitjans: ni el PTI té res a veure amb la disminució de turistes (al contrari, ja que els turistes valoren Menorca més que les altres illes, gràcies al seu paisatge), ni la finalitat que persegueix aquesta modificació és la dinamització econòmica general.

2.Perquè a Menorca hi ha encara disponible superfície edificable equivalent al 30% del que ja hi ha edificat i, per tant, no cal desprotegir cap espai natural per fer nova urbanització, si és que hi ha demanda per fer-ho (cosa no demostrada).

3.Perquè vol destruir el nostre paisatge, que és el nostre patrimoni col·lectiu, la riquesa que podem gaudir i fins i tot de la que podem viure nosaltres i els nostres fills.

4.Perquè ha intentat fer-ho d’esquena al poble, per via d’urgència, sense informació pública i eludint el debat ciutadà.

5.Perquè ni tan sols els seus correligionaris de Palma accepten aquest mètode, que ha posat en evidència el seu tarannà prepotent i antidemocràtic.

Per tot això i més, HUGUET DIMISSIÓ!!
El passat dia 19 de març de 2012, el ple del Consell Insular va aprovar una proposta d’esmenes al projecte de Llei de Mesures Urbanístiques, que s’estava discutint al Parlament Balear. La proposta consistia en reformar el Pla Territorial Insular (el PTI, que és una norma aprovada a Menorca pel Consell Insular) introduint esmenes a una llei balear. D’aquesta manera, el PP menorquí aconseguia modificar de pressa i corrent i d’amagat una norma que ha estat molt important per conservar el paisatge menorquí, que és el nostre patrimoni col·lectiu més preat, i que cada vegada ho serà més, ja que és el que ens distingeix de les altres illes. Efectivament, el procediment que volien seguir els permetia canviar el PTI de la nit al dia, sense debat polític ni social.

Firma per la protecció de Menorca, clicant aquest missatge

La notícia a altres mitjans:

video a tribunaTV

notícia a Última Hora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: