NOTÍCIES

One response to “NOTÍCIES

 1. ilia Octubre 19, 2012 a les 8:41 pm

  ← Festa de tardor de Menorca en transició
  DEBAT EN PEIXERA: Sobirania Alimentària als Pobles de Menorca

  Dia 27 d’octubre a les 11:00 h. al Consell Insular de Menorca

  INTRODUCCIÓ A LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA: El grup de Veterinaris sense Fronteres a Menorca començarà l’acte fent una introducció al concepte de sobirania alimentària als pobles del món.

  DEBAT: Seguidament donarà lloc el debat amb les següents qüestions sobre la taula: És possible que els pobles de Menorca siguin més autosuficients? És convenient? Milloraria la situació de crisi? Com ho fem?

  Per començar el debat s’han convidat a diferents col · lectius de l’illa que ja estan treballant en el camp de l’alimentació a Menorca i alguns d’ells propiciant el consum local i ecològic, com són: Custòdia Agrària del GOB, APAEM, Unió de Pajesos, Econura.

  DEBAT EN PEIXERA: Es tracta d’una forma de diàleg que serveix per discutir temes en grans grups. El debat es realitza entre les persones assegudes en un cercle al centre de la sala i el públic es seu al voltant d’aquest. En el cercle central es deixen tres cadires buides perquè la gent que es troba entre el públic es pugui asseure i participar en el debat de manera ordenada. Sempre ha de quedar una cadira buida en senyal que el debat està obert a nous participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: