agost 2011

Durant tot l’estiu la premsa ens ha bombardejat amb notícies sobre el suposat problema de la massificació a Menorca: la carretera general saturada de vehicles, els aparcaments de les platges a reventar, turistes que es queden sense plaça als hotels o sense poder llogar un cotxe,… I l’única sol·lució que es troba és ampliar infraestructures que segueixin destruint l’illa i consumint territori i recursos, com aquests fossin il·limitats. Es magnifica un “problema” que, com a molt, es dóna un mes a l’any i immediatament ens donen l’únic remei possible, erigit en una veritat inqüestionable: s’ha de seguir creixent. O aquesta gent que controla el poder no saben el que es fan (?) o ens estan portant cap el desastre de manera conscient i premeditada amb l’única finalitat de plenar-se la bitlletera. Qualsevol que pensi només un moment amb el cap i no amb la butxaca se n’adonarà que no podem estar fent carreteres, polígons industrials o urbanitzacions eternament. El concepte de creixement sostenible és una contradicció en si mateix i parlar de capitalisme “verd” és com parlar d’un lleó vegetarià.

S’OBRE EL CAMÍ DE L’AUTOVIA, una “gran prioritat” per a Menorca (o per a alguns menorquins).

(L’autopista d’Eïvissa, un gran exemple a seguir de destrucció salvatge del territori)

LES PLATGES VERGES AVIAT SERAN UNA POSTAL DEL PASSAT

CAMÍ DE CAVALLS: LA NATURA CONVERTIDA EN PARC TEMÀTIC

EL POBLE MENORQUÍ DEMANA A CRITS MÉS CAMPS DE GOLF I HOTELS DE LUXE (?)

CONSTANT ALARMISME EN EL SECTOR TURÍSTIC. Pels agents turístics la temporada sempre va malament, de manera que quedin justificades les subvencions públiques al sector i l’augment de les infraestructures.

MENORCA S.A.

UNA PASSA MÉS PER ACABAR D’ENFONSAR EL PETIT COMERÇ i plenar una mica més la butxaca del propietari de la cadena, Juan Roig qu,  mesquí, només té una fortuna personal declarada de 2.080 milions d’euros.

http://supermercatsnogracies.wordpress.com/

I QUI VIGILA ALS QUE ET VIGILEN?

CON LA IGLESIA (Y CON EL pp) HEMOS TOPADO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: